Pigesex knepmig

Menuen

Pigesex knepmig

Cuckold forum slik min pik

cuckold forum slik min pik

Næh de skulle iagttage mig blive ydmyget endnu engang. Der skal være helt rent før jeg flytter mig Jeg slikkede og slikkede, og til sidst var det bare at slikke rundt om fissen for at få det sidste med. Så kan du godt holde! Det lød i hvert fald sådan. L læger sin hånd på mit skød og giver min pik et klem og hvisker at det er liderligt. Var ved at blive kvalt og måtte skubbe lidt til dem, for at få luft igen. Pludselig kunne jeg høre min kones velkendte stønnen, jo tættere hun kom på orgasmen. Hun stønnede mens hun ivrigt slikke hans pik så savlen dryppede fra den. Der var godt nok mange.

Jeg vil gerne kneppes af ham igen. Efter 5 minutters højt stønnen fra dem begge, kroppe der klasker konstant mod hinanden, fisse mod pik. Så Gik Mia nærmest i bro og skreg den første orgasme ud af mange, så hvis vi havde haft naboer tæt på så var de med garanti blevet vækket hvis de sov! Den brændende følelse både smertede men tændte mig også. Jeg vendte hende rundt på alle fire.

Der gik lidt tid med smalltalk og vi fik lidt at drikke. Skrev tilbage at jeg var ked af at jeg ikke var der til at gøre rent, efter de havde dyrket sex, men hun skrev tilbage at det gik nok, og at hun havde fundet en løsning på det lille problem. Han kneppede løs og jeg kunne se hvordan spermen nu skummede omkring hans pik. Jeg kunne høre Mia nød det. Fik dog et par SMSer om hvor øm og dejligt brugt hendes fisse var.

For hun gispede højt. Kunne høre han var tæt på at komme. Da jeg kom ind i stuen lå de i ske på sofaen. Det var vildt frækt. Din lille uduelige vatpik grinede hun.

Det tænder ham nemlig helt vildt, og det syntes hun skulle prøves. Det ene var et billede af fyrens pik. Ikke længe efter gik vi i seng. Med den store buttplug kunne spermen stort set ikke komme. Smed den lille lås foran mig. Der skal forretten være klar!

..

Slik fisse mand søger mand

Elsker synet når begge dildoer langsom glider ud af hende samtidig, og efterlader begge huller lidt åbne. Kommanderede hun og spyttede mig i ansigtet. Jeg stod igen i mit lille hjørne mens de nød rødvinen, en god Barolo, og de lækre bøffer der egentlig var tiltænkt mig selv. Men nu begyndte det at tænde mig og jeg slikkede som en gal og det var ligefør han kom helt op at stå igen. Unghh, slik så ordentlig for escort græsk massage erotisk helvede! Så slikker du resten ud dit skvat. Jeg må kun komme når jeg har fået lov.

Cuckold forum slik min pik

Kone sex jeg elsker at sutte pik