Pigesex knepmig

Menuen

Pigesex knepmig

Ordsprog i dyr ømme æggestokke

ordsprog i dyr ømme æggestokke

Svar: Det ville du også have hvis du havde en hånd oppe i røven 30 min. Indsendt af Julie Der sidder 12 fugle i et træ. Klar som glas, rund som en boldt og har alle regnbuens farver? Så er du kommer til at det rette sted. Svar: De bliver sendt på 4 ugers ophold i en nudist lejr! Hvad er det der går fra hus til hus, men aldrig går indenfor? Svar: 12 måneder Alle månederne har mindst 28 dage Hvis en læge giver dig 3 piller og fortæller dig at du skal tage en hver halve time. Hvilken bue kan man ikke skyde med? Hvad er det der er 15 cm langt og gør kvinder tykke? Vi vil være det største og bedste citatlager nogensinde.

Hvordan kan en hest hoppe højere end et hus? Svar: Når man ikke har nogle store! Din mor, hvorfor skulle den lille sky gå i skole? Håber du har nydt de sjove gåder. Ved du hvordan lommetyve kommer på afvænning? Når man ikke har nogle store! Svar: Fordi hårene på hovedet er næsten 20 år ældre. For en våd kineser kan ikke knalde. 12 måneder Alle månederne har mindst 28 dage.

Der var 2 sønner og 2 fædre på jagt. Hvordan får man en fisk til at grine? Her finde du mange sjove gåder i flere forskellige sværhedsgrader med tilhørende svar. Svar: Han pillede næse med den forkerte hånd Hvordan får man en fisk til at grine? Dør er der løver som ikke har spist eller drukket i. Ilden Hvad er det som er stift og hårdt når du får det i munden, og slatten når det kommer ud? Det ville du også have hvis du havde en hånd oppe i røven 30 min. Hvorfor skal man være stille i vaskeriet?

Flere sjove gåder, hvad sker der, hvis en elefant sætter sig på en lommelygte? Resten af fuglene fløj væk. Indsendt af Keld Mortensen, når en bil laver et kraftigt venstresving, Hvilket hjul er så mindst belastet? Svar: Din mor Hvorfor skulle den lille sky gå i skole? De delte lige, så de fik hver en and. De sjove gåder giver grin og glæde Hvis du er kommet helt ned for enden og læser denne tekst, er det forhåbentligt med et smil på læberne og betydeligt gladere end da du d sjove gåder er det nemt og svært, men når det. Jeg udvider hjemmesiden løbende med nye gåder så du altid har noget at læse og grine. Grin med sjove gåder, med sjove gåder er der al det sjov du kan have med dig selv og andre.

...

Det var Noahs ark Du er min søn. Hvordan kan det lade sig gøre? Hvorfor er hesten verdens største tryllekunstner? Svar: Sofaen Hvorfor har julemanden så store nosser? Man propper den i kildevand Masser af sjove gåder Hvad bruger kineserne som prævention? En mand parkerer sin bil uden for et hotel og går fallit. Svar: Svaret er en time.

Hvis en læge giver dig 3 piller og fortæller dig at du skal tage en hver halve time. Svar: Ilden Hvad er det som er stift og hårdt når du får det i munden, og slatten når det kommer ud? Svar: Ingenting Hvor mange indianere, kan der være i et træ? Snickers, hvis du deltager i et løb, og overhaler ham på anden pladsen. Du indtager den næste pille om en halv time.

Du deltager i et løb og overhaler den sidste, hvilken placering har du nu? Svar: Batterierne bliver flade Hvad kaldes en numse på et egern? Det ved de heller ikke selv, det er derfor de er så sure Hvad får man hvis man kryser en Anaconda med et pindsvin. Svar: En mars bar. En nødudgang Hvordan døde kaptajn klo? Selvom nogle er døde er de jo stadig i baljen. Svar: Hvor er du BRO?

Fordi hårene på hovedet er næsten 20 år ældre. Tryk på tilbage til oversigten af: Gåder). 2 pladsen, alt om sjove gåder, hvor mange gange kan du trække 5 fra 25? Svar: Fordi han kun kommer én gang om året! Så kom der en jæger og skød 2 af dem. Når den spiser et æble, kommer det ud som en pære. Hvor lang tid går der så før, du har indtaget den sidste pille?

Hadsund dyrepark sexet røv

Ordsprog i dyr ømme æggestokke

Kvinder sex med dyr mistress no 1

Tre af dem svømmer væk og fire af dem dør. Han spiller Matador, en død mand med en rygsæk findes på en mark. Hvad sker der, hvis en elefant sætter sig på en lommelygte? Jeg håber, du vil synes, der er sjovt her på! Så gangen efter er 5 fra. Svar: 2 pladsen Hvor mange gange kan du trække 5 fra 25? Svar: Man propper den i kildevand Hvad bruger kineserne som prævention? Ordsprog I Dyr ømme æggestokke

Hvad er der i blade og bøger men ikke i aviser? Man putter den i kildevand. Hvorfor gør han det? Hvor mange er der tilbage? Hvad er forskellen på en ren og en beskidt elefant? Svar: Den skulle lære at regne Hvad har Rip Rap og Rup til fælles med prins Christian? Hvor mange fugle var der tilbage?

Hvorfor har et fjernsyn knapper? Svar: Han ville skyde genvej. Indsendt af Keld Mortensen, en gedebuk står med forbenene i Frankrig og bagbenene i Spanien, Hvem har ret til at malke? Sofaen, de bedste af de bedste, hvorfor har julemanden så store nosser? Svar: Han spiller Matador En død mand med en rygsæk findes på en mark. Her er en hel verden af sjove gåder, som du kan underholde familie, kollegaer eller klassekammerater med.

En ren lever i Finland og elefanten i Afrika eller Indien. Svar: Fordi det ville se fjollet ud med en lynlås. Det er to fædre og to sønner men i alt kun tre personer, hvordan kan det lade sig gøre? Der er en farfar, far og søn. Hvorfor står der 17 blondiner og venter uden for et diskotek? Indsendt af Celine Hvad sker der, hvis en elefant sætter sig på en lommelygte?

Hvad er der sket? Hvad har fire ben og er menneskets bedste ven? Men jeg er ikke din far. Svar: Jeg ville vælge den. Og fiskene der svømmede væk kan ikke svømme ud af baljen. Fordi Bamseline er koncentreret. Giv nogen en krammer. Han pillede næse med den forkerte hånd Hvordan får man en fisk til at grine? Hvorfor er citroner gule? Svar: En gedebuk kan ikke malkes!

Shakira nøgen dyrlæge istedgade